• Yazdır
  • Eposta

Prof. Dr. Aykut Hocanın Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) olarak 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramını kutluyoruz, dedi.

Prof. Dr. Aykut Hocanın Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) olarak 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramını kutluyoruz, dedi.

1 Mayıs birlik, mücadele ve dayanışma günüdür. Üretenlerin, her türlü değeri yaratanların, emeğin, alın terini ürüne dönüştürenlerin bayramıdır.

Bu önemli gün, işçi sınıfının haklarına ve çalışma koşullarına dikkat çekmenin yanı sıra baharın gelişini de müjdelemektedir.

YÖDAK olarak işçi sınıfının haklarına ve emekçilerin değerine büyük saygı duymaktayız. İşçi ve Bahar Bayramı, çalışma hayatının adalet ve eşitlik temelinde şekillenmesi gerektiğini vurgulayan önemli bir tarihtir. Bu vesileyle, emek işçilerinin hak mücadelesine destek veriyor, daha adil ve insanca bir çalışma ortamı sağlanmasına önem verdiğimizi ifade etmek istiyorum.

Üniversitelerimizde eğitim gören öğrencilerimiz, gelecekte iş hayatına katılacak bireyler olarak, işçi haklarına ve çalışma koşullarına duyarlı olma konusunda bilinçlendirilmeli ve bu konuda aktif rol almaları teşvik edilmelidir. Bizler, gelecek nesillerin daha adil ve eşitlikçi bir dünyada yetişmesini sağlamak adına üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.

Bu vesileyle, tüm emekçi kardeşlerimizin birlik, mücadele ve dayanışma gününü olan 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Aykut Hocanın

YÖDAK Başkanı



Bize Ulaşın

Adres: 28 Kasım Sokak No:11 Köşklüçiftlik, Lefkoşa / KKTC

+90 (392) 228 43 46
+90 (392) 228 43 47
+90 (392) 228 23 48
+90 (392) 228 13 49

Email: yodak@gov.ct.tr