• Yazdır
  • Eposta

Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon (YÖDAK) Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aykut Hocanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon (YÖDAK) Kurulu Başkanı Prof. Dr. Aykut Hocanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

23 Nisan 1920’de Türk Ulusunun iradesini ortaya koyduğu anlamlı günün aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece Türk çocuklarına değil tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yıldönümünü bir kez daha kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günde, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için önemli olan değerleri bir kez daha hatırlamak ve vurgulamak istiyoruz.

Yükseköğrenim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu olarak, eğitim yanında çocuklara sevgi, kardeşlik, evrensel değerlerin önemini ortaya koyan ve birliği, dayanışmayı anlamalarına fırsat tanıyan bu özel günde geleceğimizin emanetçileri, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın geleceğe güçlü ve her anlamda donanımlı bireyler olarak hazırlanmaları için gerekli tüm alt yapıyı sağlamak en asli görevimizdir.

Bugün, ulusal egemenliğimizi kutlamanın yanı sıra çocuklarımıza olan sorumluluğumuzu da hatırlamalıyız. Onların haklarına saygı göstermek ve onları geleceğe hazırlamak için çaba sarf etmek, bizim en önemli görevlerimizden biridir. Onların sağlıklı, güvenli ve destekleyici bir eğitim ortamında yetişmeleri ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmaları için çalışmalarımız devam edecektir.

Bu vesileyle, bir kez daha Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle önce şahsım sonra kurul üyelerim adına kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu ve onların her türlü desteği hak ettiklerini bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Aykut Hocanın

YÖDAK Başkanı



Bize Ulaşın

Adres: 28 Kasım Sokak No:11 Köşklüçiftlik, Lefkoşa / KKTC

+90 (392) 228 43 46
+90 (392) 228 43 47
+90 (392) 228 23 48
+90 (392) 228 13 49

Email: yodak@gov.ct.tr